23948sdkhjf

Bilprovningen upphör med registreringsbesiktning i Kungsbacka på grund av misstankar mot anställda

. Med anledning av den senaste tidens händelser med anknytning till stationen kan Bilprovningen i Kungsbacka inte längre erbjuda registreringsbesiktning. Kunderna hänvisas istället till Göteborg och Halmstad.

. Med anledning av den senaste tidens händelser med anknytning till stationen kan Bilprovningen i Kungsbacka inte längre erbjuda registreringsbesiktning. Kunderna hänvisas istället till Göteborg och Halmstad.I samband med att en medarbetare vid Bilprovningen i Kungsbacka sitter häktad anklagad för mutbrott har misstankar framkommit om att ytterligare två anställda vid stationen är inblandade.


På grund av detta har vi beslutat att med omedelbar verkan upphöra med registreringsbesiktningar vid stationen i Kungsbacka. Kunderna hänvisas istället till stationerna i Göteborg och Halmstad.


- Vi tar naturligtvis misstankarna på största allvar och vidtar denna åtgärd i avvaktan på att få information om vad de inblandade är misstänkta för, säger Bilprovningens verkställande direktör Magnus Ehrenstråhle.;

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078