23948sdkhjf

Hyundai Sonata och Tucson utnämns till Bästa köp

Websajten cars.com har ett samarbete med 200 ledande storstadstidningar och TV-stationer i USA. Sajten listar över 2 miljoner fordon för att kunna erbjuda bilköpare det bästa urvalet av nya och begagnade bilar på marknaden. Cars.

Websajten cars.com har ett samarbete med 200 ledande storstadstidningar och TV-stationer i USA. Sajten listar över 2 miljoner fordon för att kunna erbjuda bilköpare det bästa urvalet av nya och begagnade bilar på marknaden. Cars.com har tillkommit för att ge ett erkännande till de bilar som är bäst lämpade för dagens bilköpare och deras behov. Man väljer därför ut "bästa köpen" i ett antal klasser. Val av bilar baseras på expertutlåtanden från webbsidans redaktörers erfarenhet från testkörningar.


Hyundai Sonata blev vald till "bästa köp för familjen" med motivering: Hyundai har kombinerat avancerad säkerhetsutrustning med invändig komfort, till ett rimligt pris.


Hyundai Tucson valdes till "bästa köp för fritidsaktiviteter" med motivering: Ekonomi, kvalitet, säkerhet, utrustning och mångsidighet vid lastning gör Hyundai Tucson överlägsen konkurrenterna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094