23948sdkhjf

Flexibelt leasingavtal med Avis MiniLease

Nu kommer ett nytt koncept av billeasing till Sverige. Avis MiniLease är ett koncept som bygger på ett mer flexibelt leasingavtal, till en fast månadskostnad. Och du bestämmer själv över bindningstiden. Att leasa en bil innebär ofta långa bindningstider och oväntade omkostnader.

Nu kommer ett nytt koncept av billeasing till Sverige. Avis MiniLease är ett koncept som bygger på ett mer flexibelt leasingavtal, till en fast månadskostnad. Och du bestämmer själv över bindningstiden.


Att leasa en bil innebär ofta långa bindningstider och oväntade omkostnader. Nu kommer biluthyrningsföretaget Avis med konceptet MiniLease, som ger dig möjligheten till ett mer flexibelt leasingavtal - både som privatkund och företagskund.


Man väljer själv sin bindningstid - från 1 till 12 månader. Under perioden betalas en fast månadskostnad - med prisgaranti. På Avis tror man att kunderna kan ha god nytta av det nya och mer flexibla avtalskonceptet:


- Om företag har en ny säljare eller står inför ett tidsbegränsat projekt kanske maN inte kan binda er till ett leasingavtal. Då är Avis MiniLease en bra produkt för företaget, säger Tom Reimann, produktchef, Avis Biluthyrning. Prisgarantin gör dessutom att MAN slipper oväntade utlägg när fakturan kommer.


I den fasta månadsavgiften ingår även ersättning av bil vid eventuellt verkstadsbesök, jourservice dygnet runt, försäkring, underhåll, bilskatt samt byte och förvaring av sommar- och vinterdäck. Avis MiniLease finns tillgängligt för kunderna redan idag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095