23948sdkhjf

Premiär för nya Ford Mondeo

: Ford Europa lanserar två omarbetade modeller på bilmässan i Genève, som är öppen för allmänheten mellan den 6 och 18 mars 2007. Helt nya, djärvt designade Mondeo— Ford Europas tekniskt mest avancerade bil någonsin— och den omdesignade C-MAX kommer att stå i centrum för uppmärksamheten i Fords m..

: Ford Europa lanserar två omarbetade modeller på bilmässan i Genève, som är öppen för allmänheten mellan den 6 och 18 mars 2007. Helt nya, djärvt designade Mondeo - Ford Europas tekniskt mest avancerade bil någonsin - och den omdesignade C-MAX kommer att stå i centrum för uppmärksamheten i Fords monter.


Tidpunkten för lanseringen av de nya modellerna kommer mycket lämpligt efter ett framgångsrikt år för Ford Europa. Förra året utnämndes nya Ford S-MAX till Årets bil 2007, den senaste modellen av Ford Transit fick utmärkelsen "International Van of the Year 2007", och BP Fords rallyteam vann Märkes-VM i 2006 FIA World Rally Championship. "2007 tror vi kommer att bli ett minst lika spännande år för Ford Europa, eftersom nya Mondeo, tillsammans med den omdesignade C-MAX, så påtagligt förstärker vårt modellutbud," säger John Fleming, koncernchef för Ford Europa. "Nya Mondeo är särskilt viktig för oss. Jag är övertygad om att den, precis som Årets bil Ford S-MAX, kommer att locka nya kunder till Fords återförsäljare men också glädja våra många lojala kunder över hela Europa."

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063