23948sdkhjf

BilPartner Skåne blir störst på Subaru
En av Sveriges tidigare största Saab-återförsäljare har valt att satsa helhjärtat på Subaru. BilPartner Skåne, med sju försäljningsanläggningar och åtta serviceverkstäder, blir nu Sveriges största Subaru-återförsäljare.

BilPartner har fullserviceanläggningar i: Malmö, Helsingborg, Lund, Trelleborg,vLandskrona, Ängelholm och Klippan samt service- och skadeverkstad i Burlöv. Subaru kommer att bli det enda märket som finns representerat på BilPartners samtliga anläggningar.

– BilPartner har under många år varit synonymt med Saab. Med Subaru och dess unika teknik, höga kvalitet, nöjda bilägare, breda modellprogram och med miljöbilar som klarar av den nya miljöbilsdefinitionen kommer vi åter att kunna ta tillvara alla våra kunders behov, säger Anders Carlsson, styrelseordförande för BilPartner Skåne AB.

SUBARU Nordic är inne i en expansiv fas och genomför nu stora satsningar med bland annat ny importhamn och PDI i Malmö, nytt nordiskt huvudkontor, centrallager och tekniskt utbildningscenter som byggs på Stora Bernstorp utanför Malmö samt lanseringar av flera nya bilmodeller under 2013.

Subaru är också ett märke som trotsar konjunkturen. Medan den svenska marknaden totalt backat med 10 procent under årets tio första månader, ökar Subaru sin försäljning under samma period med nästan 18 procent.

– Vi på Subaru är stolta över att ha fått förtroendet att samarbeta med BilPartner samtidigt som vi med detta avtal kraftfullt ökar servicegraden till våra befintliga Subaru-ägare, säger Torbjörn Lillrud, vd för SUBARU Nordic AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078