23948sdkhjf

Tractive Winter Sprint på SM-veckan i Falun

Nu har rallyinslaget under SM-veckan i Falun tagit ytterligare ett steg mot verkligheten. Tävlingsinbjudan till Tractive Winter Sprint den 26 januari finns nu ute och anmälningarna har redan börjat trilla in.


Nu höjs temperaturen rejält i många verkstäder runt om i Sverige. Rally har tagit klivet in i SM-veckan och om bara en månad gäller det. Då ska två SM-guld i rallysprint delas ut.

Klockan elva den 26 januari 2013 startat första ekipaget i Tractive Winter Sprint. En rallyspecial med formen rallysprint som ingår i SM-veckan i Falun. En 6,5 kilometer lång sträcka körs tre gånger. Snabbaste tiden på SS1 alternativt SS2 avgör startordningen på SS3 som även är final. I finalen som är direkt avgörande för slutplaceringen startar snabbaste ekipaget sist.
Tävlingens högkvarter samt start och mål och serviceplats kommer att vara förlagt till Lugnets skidstadion i Falun.

Tractive Winter Sprint är öppen för A- och B-förare med gällande licens för 2013. Antalet deltagare är bestämt till 40 stycken och det är rallyutskottet och SM-gruppen som ansvarar för eventuell gallring.

Bilarna delas upp i två bilklasser, 2WD och 4WD. SM-medaljer kommer att delas ut till ettan, tvåan och trean i respektive klass.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078