23948sdkhjf

Världspremiär för Qoros andra produktionsmodell

Den andra produktionsmodellen från det nya internationella bilmärket Qoros kommer att avslöjas på den 84:e upplagan av Geneva Motor Show i mars 2014. Debutanten förstärker de höga kraven och de europeiska kvalitetsnormerna av Qoros 3 Sedan och är utformad för att locka den unga, moderna, "alltid uppkopplade" storstadskunden med spjutspetsfunktioner som det innovativa QorosQloud infotainment-systemet tillgängligt via en 8 tums pekskärm.

Trogen till Qoros åtagande om att införa en ny modell var sjätte till var tolfte månad, kommer den andra modellen att börja säljas i Kina under 2014, varm i kläderna av förra månadens marknadslansering i Kina av märkets första produktionsmodell - Qoros 3 Sedan. Det höga tempot av modellintroduktioner är möjligt tack vare en innovativ modulär plattform och flexibel produktutvecklingsprocess som leds av erfarna europeiska ingenjörer och stöds av världskända partners för teknik och system.

Den andra medlemmen i Qoros-familjen är baserad på samma modulära plattform som Qoros 3 Sedan som gjorde sin världspremiär på 2013 års Motor Show i Genève respektive Shanghai. Den har fått beröm för sin eleganta design, raffinerade körupplevelse och europeiska kvalitetsnormer. I september tilldelades den fem stjärnor i Euro NCAP:s krocktest och blev därmed den första bilen utvecklad i Kina som tilldelats högsta poäng, därtill fick den även högsta betyg hittills i organisationens bedömningsprogram för 2013. Qoros planerar att utöka sitt modellutbud stadigt under de kommande åren, med det slutliga målet att erbjuda ett omfattande utbud av modeller i alla större fordonssegment.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14