23948sdkhjf

Mazda Försäkring i samarbete med Folksam

Mazda Motor Sverige inleder ett samarbete med Folksam när det gäller Märkesförsäkring och senare även vagnskadegarantin.

- Vi ser regelbundet över alla våra strategiska partnerskap med syfte att alltid kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna, säger Klaus Oest, vd Mazda Motor Sverige. Mazdas 10-åriga garanti, som är den längsta på den svenska bilmarknaden, är ett bra bevis på detta. Vi har i alla år erbjudit en bra märkesförsäkring, men det nya samarbetet med Folksam innebär ytterligare fördelar för våra Mazda-kunder.

Mazda Motor Sveriges nya avtal innebär att Folksam tar över Mazda Försäkring från den 1 januari 2015 och även vagnskadegarantin på alla nya bilar från den 1 januari 2016. När det gäller Mazda Försäkring får Mazda-ägarna förbättrade villkor. Bl.a. gäller maskinskadeförsäkringen nu upp till 10 år eller 15 000 mil. Dessutom ingår nu även en hyrbilsförsäkring och vid en försäkringsskada ersätts hyrbil upp till 45 dagar. Försäkringen betalar 75 % av hyreskostnaden.

- Vi är glada att samarbeta med Folksam. För precis som Mazda är Folksam ett seriöst företag med fokus på långsiktighet. Redan innan vårt nya samarbete har Folksam en stark position bland befintliga Mazda-ägare, som genom detta nya avtal kan förstärkas ytterligare under kommande år. Timingen är dessutom optimal eftersom Mazda under 2015 kommer att introducera ett historiskt stort antal nya bilmodeller, säger Klaus Oest vidare.

Folksam är ett kundägt företag, som erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos Folksam och företaget är en av Sveriges största kapital-förvaltare. Visionen är att Folksams kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld.

- Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att erbjuda Mazdas kunder och totalt cirka 60 000 Mazda-ägare ett försäkringserbjudande med hög kvalité, säger Elisabeth Sasse, Affärsområdeschef Partner på Folksam. Vi engagerar oss i det som är viktigt för våra kunder och genom vårt samarbete med framgångsrika bilmärken kan vi se till att våra gemensamma kunder alltid får tillgång till marknadens bästa försäkringserbjudande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078