23948sdkhjf

OKQ8 startar obemannat biltvättskoncept dygnet runt

OKQ8 startar, som första rikstäckande kedja i Sverige, ett obemannat biltvättskoncept. Tillgängligheten står i fokus, tvätten är öppen dygnet runt, och tvättupplevelsen är densamma som vid en bemannad biltvätt. För snabb service vid behov finns en telefonsupport tillgänglig. Den första obemannade tvätten öppnar i Borlänge idag och planen är att sprida konceptet till fler stationer runt om i landet inom de närmsta åren.

För att underlätta för människor i rörelse och möta kunders ökade behov på tillgänglighet startar OKQ8 det nya obemannade biltvättskonceptet med möjlighet att tvätta bilen dygnet runt. Priserna är desamma som i övriga OKQ8-nätet med samma fokus på tvättupplevelsen. Konceptet är uppbyggt på samma sätt som vid bemannade stationer så att kunden kan sitta kvar i bilen under hela tvätten. Och moderna reningsverk tar hand om tvättvattnet.

- Vi har utvecklat det här konceptet eftersom vi ser ett behov av en större flexibilitet. Våra kunder vill ha möjlighet att tvätta bilen när det passar dem, säger Örjan Fors, kategorichef biltvätt på OKQ8.

För att kunderna ska känna sig trygga finns en 24-timmars telefonsupport av utbildade och professionella tekniker. Teknikerna kan fjärrstyra tvättmaskinen och därmed lösa kundens eventuella problem. I akuta fall finns jourpersonal som kan rycka ut och hjälpa kunden på plats.

Intill tvätten finns en serviceplats med gratis tillgång till dammsugare, luft och vatten – även det tillgängligt dygnet runt.

Den första tvätten öppnas i Borlänge idag. Därefter kommer konceptet att implementeras på fler stationer runt om i landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062