23948sdkhjf

Sveriges 10 bästa verkstäder

De bästa verkstäderna hittas utanför storstäderna. Här är listan på de verkstäder som är bäst online.

Verkstadsportalen Autobutler har bett 115 000 bilägare att betygsätta sitt verkstadsbesök. Enligt denna undersökning hittar man Sveriges bästa verkstäder en bit ifrån staden. Detta rapporterar Åkeri och Entreprenad.

− Vi ser inga direkta stora skillnader i kvaliteten på arbete. Att bilägare ger bättre betyg till mindre verkstäder beror istället på att deras mekaniker tar mer tid till att prata med bilägarna och för att de rättar till eventuella fel direkt, förklarar Christian Legêne, vd för Autobutler.

Långedrags Bil & Service i Västra Frölunda i Göteborg har av bilägarna korats till Sveriges bästa verkstad år 2020, och fick ett genomsnittligt betyg på 4,973 av 5. Bilägare som varit på verkstaden är framförallt nöjda med att de har sluppit bli överraskade av dyra räkningar då de har varit tydliga i sin information av vad som behövts göras på bilen.

Christian Legêne säger att Långedrags Bil & Service har legat i framkant vad gäller att skapa öppenhet. Han upplever att kunder på nätet i dag förväntar snabbare service och mer insyn.

− Bilägare vill se mer transparens och öppenhet i fordonsbranschen. Vi har daglig kontakt med bilägare som aktivt berättar om sina verkstadsupplevelser. De flesta vill först och främst åka till en bilverkstad som de kan lita på, därför ser vi det som en naturlig sak att de mest kompetenta mekanikerna hamnar i fokus,

Sveriges 10 bästa verkstäder online 2020

1. Långedrags Bil & Service – Västra Frölunda

2. GPS Auto Service – Järfälla

3. JR Motorperformance – BDS – Åby

4. Speedy Bilservice Vasastan – Speedy Bilservice – Stockholm

5. RF Bilservice – AD Bilverkstad – Norsborg

6. NKs Bilcenter & Bilverkstad – Enköping

7. Verkstadsakuten Bilverkstad – Järfälla

8. Jägersro Bilar & Verkstad – Malmö

9. Nacka Däck och Bilverkstad – OKQ8 – Nacka

10. Klara Bilservice – MekoPartner – Stockholm

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094