23948sdkhjf

Han har utfört flest GBV-kontroller

Flest årliga Godkänd Bilverkstad-kontroller av alla har KBV:s Tomas Ulander gjort. Han ser också ett stort engagemang hos verkstäderna.

”Det finns en stolthet bland de verkstäder som jag har genomfört årlig kontroll för Godkänd Bilverkstad hos.” Orden kommer från Tomas Ulander som hittills svarat för över 150 verkstadsrevisioner enligt kvalitetsstandarden Godkänd Bilverkstads krav på årlig kontroll.

– Det finns ett stort engagemang för kvalitets- och kundfrågorna hos de verkstäder som jag har granskat på uppdrag av Kontrollerad Bilverkstad. Jag kan också säga att det är ingen skillnad mellan stora märkesauktoriserade verkstäder eller en liten fristående allbilverkstad, förklarar Tomas.

Han tror att Godkänd Bilverkstad är något av ”sanningens ögonblick” för branschen. Så upplever han nuläget – det är nu som framtidens servicemarknad håller på att struktureras fram.

– Säg att det är nu som agnarna sållas bort från vetet, vill man vara en seriös aktör så ska man vara en Godkänd Bilverkstad, är Tomas slutsats efter alla årliga kontroller som han utfört sedan december ifjol.

Han berättar också också att en stor del av de verkstäder som han hittills har reviderat är anslutna till Autoexpertens verkstadskoncept.

– Autoexperten har en högt satt ambitionsnivå för de anslutna verkstäderna. Detta avspeglar sig bland annat i de stödsystem och den support (verktyg) som verkstäderna har via dem för att kunna bli Godkänd Bilverkstad.

På väg mot närmare 200 verkstäder som har satts under Tomas Ulanders lupp så är han den flitigaste revisorn så här långt. Han utför arbetet på uppdrag av Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är godkända av Godkänd Bilverkstad (GBV) för att utföra årlig kontroll.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Skyddsstopp för arbete med elfordon
Elbilen kan dra till fjällen
Polisen letade folk på Automässan
De har bästa spolarvätskan
Sverigepremiär för Peugeot 408
Autoexperten blir 100 procent GBV under 2023
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.127