23948sdkhjf

Volkswagen Transportchefer skiftar positioner

Ett skifte har skett mellan VW-chefer Sverige – Tyskland: Helmut Löb blir ny Sverigechef för Volkswagen Transportbilar och efterträder Hans Turemark som övertar Löbs gamla jobb.

Löb var tidigare regionchef för Östeuropa på huvudkontoret i Hannover. Hans Turemark flyttar till Tyskland och tar över Löbs tidigare tjänst som regionchef på Europanivå.

Löb har en gedigen bakgrund inom Volkswagen där han, efter universitetsutbildning inom teknik samt praktik hos Mercedes-Benz och Lufthansa, började som trainee för 22 år sedan. Därefter har han arbetat med både transportbilar och personbilar såväl internationellt som i Tyskland.

När man jobbar på huvudkontoret i Hannover får man en bra bild av många importörer. Ser man till professionaliteten och nivån så ligger Sverige med i toppen, säger han.

Tidigare Sverigechefen Hans Turemark flyttar till Hannover och tar över Löbs tjänst som regionchef för Volkswagen Transportbilar i Europa. Under Hans tid som märkeschef för Volkswagen Transportbilar har Sverige fortsatt att stärka sin roll på marknaden.

Både Hans och Helmut lär vara igång på sina nya respektive tjänster sedan början på augusti.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094