23948sdkhjf

Ny marknadsdirektör till BMW

Marie Dellbrant har nyligen tillträtt rollen som marknadsdirektör för BMW norra Europa. Hon tar även plats i ledningsgruppen och kommer bland annat ansvara för produkt, pris och marknadsföring.

Marie har varit en del av BMW Group i nära 24 år. Nästan lika många år som länder hon kört igenom på motorcykel. Marie kommer senast från rollen ansvarig för BMW:s marknadskommunikation i norra Europa. Innan dess var hon marknadschef för Mini och motorcykelvarumärket BMW Motorrad. I sin nya roll som marknadsdirektör kommer hon även sitta i ledningsgruppen för BMW norra Europa och rapportera till vd Helder Boavida.

– Jag är otroligt glad, förväntansfull och ödmjuk inför det nya uppdraget. Här finns mycket att göra och redan 2021 har vi som mål att cirka 70 procent av vår nybilsförsäljning i regionen ska vara laddbara bilar. I detta kommer kontinuerligt arbete med innovation och digitalisering vara lika avgörande för BMW Group som företag, som mig i denna roll, säger Marie Dellbrant i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093