23948sdkhjf

VOLVO

Volvo P1800 i Cyan Racings tappning

Ingen vet vilken skepnad en Volvo P1800 kan anta. Cyan Racing har tagit fram sin tolkning som är en back-to-basic sportbil med mycket high tech men inga elektroniska hängslen och livremmar.

Volvos systerbolag varslar 180 i Sverige

Volvochefen – så bra behöver elbilars räckvidd vara

Volvo begränsar toppfarten till 180 km/h

Om du till äventyrs vill köra fortare än 180 km/h ska du inte köpa en ny Volvo, i alla fall inte från och med modellår 2021.

Isuzu och Mercedes toppar årets GA-enkäter

För tjugofemte gången har återförsäljarna rankat sina generalagenter. Branschorganisationen MRF presenterar resultatet från årets undersökningen.

MRF skriver ner lastbilsprognos

MRF skruvar ner sin prognos för nya registreringar av tunga lastbilar till 4 800 bilar 2020. Läget är osäkert under coronakrisen och frågan är när lastbilstillverkarna tar upp produktionen igen.

Volvos produktion i Kina igång

Volvo Cars har återupptagit sin produktion i Kina. Samtidigt syns tecken på att även bilhandeln börjar komma igång.

Polestar Space öppnar i sommar

I sommar öppnar Polestar Space i Stockholm och Göteborg. De är bland de första av de 50 stycken som är planerade att öppna på centrala platser i storstäder i världen under 2020.

Produktionen av Polestar 2 har startat

Medan många bilfabrikanter stoppar sin produktion på grund av coronaviruset gör Polestar tvärtom. Bilmärket har börjat bygga sin helt elektriska modell Polestar 2 i fabriken i Luqiao, Kina.

1

Södermalmsborna kör mindre miljövänligt

Fordonsforskning har lett till ökad kompetens

En fordonsrelaterad forskning- och innovationssatsning har utvärderats efter att den startade för tio år sedan. Det konstateras att den har stärkt fordonsindustrins konkurrenskraft, fördjupat samverkan och ökat kompetensförsörjningen, det framgår av ett pressmeddelande från Vinnova.

Osäkerhet kring Sermi i branschen

Sermi-nyckeln, som ska ge bilmekaniker tillgång till fordonsdata, är fortfarande relativt okänt inom branschen. EU-direktiven säger redan i dag att alla verkstäder ska ha tillgång, men bilmärkena gör det olika svårt. Promeister Solutions vill ha ett effektivare arbetssätt för sina verkstäder och tror att Sermi-nyckeln kan vara en del av lösningen.

Volvos kassa ökar med 22 miljarder efter ny affär

1

SFVF: ”Hjälp bilägare som är oroliga för brandrisk!”

Volvo Car Sverige lanserar begagnat-leasing

Volvo AB öppnar nytt affärsområde för autonoma transporter 

Volvo utbildar framtidens ledare

1

Motormännen varnar för bristande konstruktion hos Volvo-motorer

Sänd till en kollega

0.062