23948sdkhjf

Hedin Bil stärker samarbete med Honda

Hedin Bil skriver i ett pressmeddelande att de kommer att representera Honda i Malmö, Göteborg och Stockholm när tillverkaren släpper nya modeller under hösten.

Redan i dag säljer Hedin Bil Honda i Göteborg men till hösten kommer biljätten även att erbjuda det japanska märket i Malmö och Stockholm. I Malmö är det på Jägersroanläggningen och i huvudstaden är det i Akalla man kommer hitta Hondabilarna. Under hösten kommer Honda släppa en handfull nya modeller i Sverige. ZR-V hybrid, e:Ny1 och CR-V är några av de kommande bilarna Hedin kommer ha tillgängliga.

– Vi vågar påstå att Hondas bilprogram i Sverige hösten 2023 är det starkaste någonsin och det är därför glädjande att vi i samband med detta stärker vårt samarbete med Sveriges största fordonsåterförsäljare. Vi på Honda Sverige ser fram emot ett utökat och fortsatt bra samarbete med Hedin Bil, säger Stefan Malmgren, Sverigechef för Honda personbilar, i en kommentar.

Morten Westby som är vd för Hedin Stockholm bil, tycker att Honda kommer med många intressanta nyheter till sitt modellprogram under hösten.

– Vi är glada över att växa med Honda på två ytterligare Hedin Bil-anläggningar vilket ger oss en närvaro med Honda i Sveriges tre största städer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11