23948sdkhjf

Glaskedjan värvar företag i Boden

Stadins Glas i Boden blir Glaskedjans senaste tillskott. Det norrländska företaget ansluter sig till kedjan 1 januari 2024.

I dag erbjuder Stadins Glas företag och privatkunder hjälp med bilglas och stenskott utöver andra glasmästeritjänster som inramningar och solskydd. Andreas Johansson på Stadins Glas säger att deras företag funderat under en tid på att gå med i Glaskedjan.

– Man blir starkare när man är ca 90 glasmästerier som gemensamt förhandlar priser från leverantörerna och kan teckna avtal med rikstäckande kunder, jämfört med om man är ensam, säger han i en kommentar.

För kunderna kommer det inte innebära några större förändringar bortsett från att logotypen kommer att bytas ut på sikt. På Glaskedjan är man glada över det nya tillskottet.

– Stadins Glas är ett familjeägt glasmästeri som funnits i Boden sedan 1930-talet. Ett klassiskt glasmästeri och ganska typiskt Glaskedjeföretag som kommer att passa mycket bra in i vår kedja! säger Annette Persson, vd för Glaskedjan i Sverige AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063