23948sdkhjf

Werksta får ny koncernchef

Skadeverkstadschedjans vd och koncernchef Catherine Sahlgren slutar på sin post. Hon efterträds istället av Joel Granath.

Werksta skriver i ett pressmeddelande att Joel Granath blir ny koncernchef för skadeverkstadskedjan. Han tillträder posten den 1 februari. Joel Granath kommer senast från Scania där han har varit senior vice president, SVP, för Scania Power Solutions, sedan 2015. Dessförinnan har han varit vice vd för Product Management Trucks.

– Det ska bli fantastiskt kul att lära känna Werksta och teamet som jobbar här. Jag är mycket glad över den här möjligheten, efter att ha följt Werksta från utsidan är jag imponerad av den snabba tillväxten. Bolaget har en spännande vision och strategi, och jag ser fram emot att fortsätta resan, säger Joel Granath i ett uttalande.

Mattias Feiff, styrelseordförande, säger att företaget befinner sig i en bra situation för att accelerera byggandet av skadeverkstadskedjan tillsammans med deras nya vd.

– Vi är väldigt glada att välkomna honom till Werksta och är övertygade om att Joel, med sin bakgrund på Scania, har rätt erfarenhet och kunskaper för att leda Werksta in i framtiden. Å styrelsens vägar vill jag också rikta ett stort tack till Werkstas nuvarande VD, Catherine Sahlgren för hennes ovärderliga insats för Werkstas resa. Under Catherines tid som VD har Werksta stärkt sina positioner i alla marknader och bolagets omsättning har nästan trefaldigats.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078