23948sdkhjf

Normandy Motor Meetings i Rouen i Frankrike

Den femte upplagan av Normandy Motor Meetings (N2M) går av stapeln den 9 och 10 februari 2011 i Rouen i Frankrike. Organiserad av konkurrenskraftsnavet Movéo, i samarbete med Renault, PSA Peugeot Citroën och Safran-gruppen (Snecma), attraherar denna globala industrimässa ett stort antal små och medelstora företag och industrier, samt stora internationella grupper.
N2M ingår i Mov'eo:s utvecklingsstrategi internationellt inom motor- och drivlinebranschen.
Indien är hedersgäst vid Normandy Motor Meetings 2011. En stor expertdelegation från den indiska fordonsindustrin kommer att delta i mässan för att ge mässdeltagarna en möjlighet att knyta kontakter med de stora aktörerna på den snabbt växande indiska marknaden.
Normandy Motor Meetings 2011 arrangerar även på samma plats en industrimässa, ett symposium om forskning och utveckling samt ett utställnings- och försöksområde för fordon drivna med kolfria bränslen. Mässan kommer att, till en ringa kostnad, ge deltagarna en möjlighet att träffa potentiella kunder eller samarbetspartners inom teknik, industri, samt forskning och utveckling, tack vare att individuella företagsmöten planeras och schemaläggs i förväg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078