23948sdkhjf

Fredrik Ekblom i nytt samarbete med WER

Av proffs, för proffs. Så sammanfattar WER, ledande leverantör av tryckluftsverktyg till landets bilverkstäder sin verksamhet.
Ett tillägg är på sin plats, med proffs, sedan WER inlett ett strategiskt samarbete med racingstjärnan Fredrik Ekblom.
-Fredrik är en vinnarskalle som alltid levererar, precis som vi, säger Peter Eriksson, vd och delägare till WER.
Örebroföretaget WER har 40 år i branschen och är leverantör av tryckluftsverktyg till verkstäder från kvalitetstillverkare som Rupes och Shinano. Premiumverktyg i kombination med leveranssäkerhet och hög service skapar framgång: under 2010 har WER ökat omsättningen med cirka 25 procent och året blir det bästa någonsin i företagets historia.
-Att knyta till oss Fredrik Ekblom stärker vår profil gentemot fordonsbranschen. Han är professionell ut i fingerspetsarna, han är seriös i allt han gör och står för kvalitet, säger Peter Eriksson.
Fredrik Ekblom är lika nöjd med den nya samarbetspartnern.
-De har bra grejor, det är trevliga människor och de är professionella. Det ska bli riktigt kul att jobba med WER.
Fredrik Ekblom har en gedigen meritlista med styrningar i bland annat Le Mans 24-timmarslopp och Formel 3000. Dessutom är han en av de mest erfarna och segerrika förarna i STCC, som han vunnit tre gånger. Och just nu är han mitt inne i en ny utmaning – att vinna STCC med klimatsmart bränsle (gas) i tanken – och vann tre STCC-race under 2010.
Denna erfarenhet och vinnarmentalitet kommer nu WER och WER:s kunder till del. Redan vid Automässan i Göteborg den 19–22 januari kommer Fredrik Ekbloms tävlingsbil att finnas i WER:s monter.
Under året kommer han att finnas med på olika kundaktiviteter. I augusti har Fredrik Ekblom vikt en dag för att lära WER:s kunder att köra gokart – och de får även möjlighet att tävla mot varandra och Fredrik. Under 2011 kommer även ett antal kunder att få åka med i Fredrik Ekbloms bil i samband med ett STCC-lopp.
-2011 kan inte börja bättre än att vi får Fredrik Ekblom med i vårt team! säger Peter Eriksson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063