23948sdkhjf

MECA lanserar affärssystem för verkstäder

MECA lanserar ett affärsystem MECA Business System under Automässan i Göteborg. Systemet underlättar vardagen för de verkstäder som är anslutna till MECAs verkstadskoncept MECA Car Service.
MECA har som en ledande leverantör av produkter och tjänster till bileftermarknaden omfattande kunskaper och förståelse för hur verkstäder fungerar.
-Vi vet att alla verkstäder ser olika ut och det har varit vår utgångspunkt vid utvecklingen av systemet. Eftersom affärssystemet är uppbyggt av moduler blir det ett mycket flexibelt verktyg som kan anpassas efter verkstadens behov – nu och i framtiden, säger Petra Bendelin, Systemansvarig för MECA Business System.
MECAs affärssystem är avsett att underlätta och effektivisera vardagen för verkstadsägare. Som ett led i detta sköter därför MECA all teknik centralt – till exempel drift, support och uppdateringar. Allt som verkstadsägaren behöver för att komma igång är alltså en dator med Internetuppkoppling.
MECA Business System bygger på Microsoft Navision som är ett beprövat system på marknaden med mer än 1 miljon användare i olika branscher över hela världen. Följande moduler kommer att finnas tillgängliga för verkstäderna: Biladministration, Verkstadsadministration, Ekonomi och redovisning, Lager och inköp, Däckhotell samt CRM och kundhantering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078