23948sdkhjf

Ta chansen – lär dig något nytt på Inspirationsdagen 100% Verkstad

När Inspirationsdagen 100% Verkstad återkommer till Stockholm är programmet laddat med talare och utställare. Ta chansen, lyft blicken från arbetsbänken och kom och inspireras att utveckla just din verksamhet.

Den 27 september återvänder Inspirationsdagen 100% Verkstad till Stockholm och programmet är späckat med spännande talare. Bland annat kommer Tommy Carnebo från Södertörns Brandförsvarsförbund och berättar om de speciella riskerna med el- och bilar.

Läs också: Integration, klimat och karantän för elbilar på Inspirationsdagen

– Elbilar är bra. Hade jag haft råd hade jag köpt en. Men vi måste också förstå riskerna med dem och kunna eliminera dem, sade Tommy Carnebo när Motormagasinet intervjuade honom i våras.

På programmet står också Remigijus Jucas från Bestronic som vet allt om hur man väcker liv i ett motspänstigt styrdon och Jonny Lindroos och Anette Tyche från Notifind, som berättar om hur du skapar en lyckad kundrelation. Och mycket, mycket mer förstås.

Dessutom kommer du få chansen att prata med våra många utställare, alla med något som kan bidra till din verksamhet.

Datum: 27 september
Tid: 08.30-16.00
Plats: Training Partner, Pionjärvägen 2, 195 61 Arlandastad

Det är kostnadsfritt att delta och vi bjuder på både lunch och fika. Så vad väntar du på? Läs mer och anmäl dig på www.100procentverkstad.se. Välkommen!

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.159