23948sdkhjf

Continental startar podcast

Alla ska göra en Podcast nuförtiden. Så även Continental som sparkat igång en egen Podcast om däck och allt runt omkring dem.

Podcasten tjyvstartade redan i januari och första avsnittet var en programförklaring. Man finner den på däcktillverkarens hemsida. Upplägget är att Björn Lind pratar med Continentals egna däckspecialister och inbjudna gäster. Bland gästerna finns Continental Sveriges ambassadör, racingföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som delar med sig av sina erfarenheter. Under 2020 planeras det att släppas ett avsnitt i månaden.

I avsnitten kan lyssnaren till exempel få praktiska råd och tips för vardagsbilisten och inblickar i hur det går till att utveckla ett helt nytt däck för anpassat för nordiska vintervägar. ”Vad betyder alla mystiska symboler på sidan av däcket”, ”Hur håller man 26 ton kvar på vägen i alla väder” och ”Vad är egentligen ett originalmonterat däck?” Det är andra ämnen som tas upp i ”På väg med Continental”.

Det tredje avsnittet som laddats upp handlar om däcktester. I detta avsnitt finns representanter från Continental Däck Sverige och den inbjudna gästen Nils Svärd journalist på Vi Bilägare. Podcasten finns tillgänglig på Acast, Spotify, App Store och Google Play.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109