23948sdkhjf

Porsche bygger exklusivt laddningsnätverk

Porsche bygger ett eget globalt nätverk av laddstationer med växelström - ”Porsche Destination Charging”. Nätverket omfattar redan drygt 1 000 laddpunkter vid utvalda hotell och liknande.

Porsche Destination Charging består redan av 1 035 laddpunkter med trefas, 400 volt och ytterligare 900 kommer att installeras i år. De kommer att placeras vid utvalda hotell, flygplatser, museer, köpcentra, sportanläggningar och marinor. Porscheägare med en Taycan eller en Porsche laddhybrid kan ladda kostnadsfritt vid dem.

Programmet kommer att erbjudas på alla marknader där Porsche säljer laddhybrider och elbilar. Erbjudandet är riktat till särskilt utvalda hotell och andra destinationsmål Ett hotell som blir en ”Destination”kan till exempel få upp till fyra laddare från Porsche, bli inlagd i Porsches navigationssystem och på Porsche.com, rätt att använda Porsche Destination Charging-logga i sin marknadsföring och teknisk assistans vid installation och service.

I gengäld förbinder sig hotellet att upplåta tillräckligt stora p-platser för Porsches modeller, installation av laddaren, att ge kostnadsfri laddström för Porsche-kunderna och hålla koll på att laddarna fungerar och är i bra skick.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094