23948sdkhjf

KGK köper Laitis

KG Knutsson AB köper Laitis Handels AB, inklusive dotterbolag, med tillträde den 1 maj 2020. Laitis, med butiker i Norr– och Västerbotten, kommer fortsättningsvis att drivas som självständiga bolag.

KG Knutsson AB:s ägare Håkan Knutsson och Laitis Handels AB ägare Mats Nilstoft har kommit överens om att KGK köper Laitis Handels AB inklusive dotterbolag.

KGK och Laitis har under närmare 70 år haft ett mycket gott samarbete. Nu knyter vi alla duktiga medarbetare och kunder närmare och kan utveckla samarbetet ännu mer, säger Håkan Knutsson.

Laitis har med åtta butiker och drygt 100 medarbetare i Norr- och Västerbotten en stark ställning och en stor marknadsandel i hela norra Sverige. Ägarbytet innebär ingen förändring i den dagliga verksamheten.

Kunder och medarbetare kommer inte att märka någon större skillnad. Vi fortsätter jobba på som vanligt. Laitis kommer alltid att både heta och vara Laitis, säger Martin Öhman, vd på Laitis Handels AB.

Laitis har gjort en fantastisk resa de senaste åren och är idag en av KGK:s största kunder. Laitis ska behålla sin styrka i norr och vi hoppas kunna bidra till det, säger Johan Regefalk, vd på KG Knutsson AB.

Vi har haft en väldigt fin och lång relation med KGK. Vi har samma företagsanda och värderingar och jag känner mig trygg att lämna över till dem, säger Mats Nilstoft.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079