23948sdkhjf

Nya datum spikade för Elmia Lastbil

Det var många som blev besvikna när Elmia Lastbil tvingades ställa in på grund av coronapandemin. Nu är nya datum spikade för 2021 och tidigare än vanligt.

Nu kan alla lastbilsintresserade och företag inom branschen titta framåt igen. Redan den 2 -5 juni 2021 möts nationella och internationella aktörer inom åkeri- och transportbranschen på Elmia i Jönköping. Plus alla lastbilschaufförer och blivande sådana. Samt inte minst mekaniker på den tunga sidan.

Elmia Lastbil har under flera år arrangerats i augusti månad. I och med Covid-19 pandemin och därmed framflyttningen av Elmia Lastbil 2020 är behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen stort. Bland andra Scania är glada:

– Scania Sverige är mycket positiva till Elmia Lastbils nya mässdatum. Det ger oss en chans att möta ungdomar på fordonsprogrammen innan studenten för att presentera oss. Sen är det också en härlig början på sommaren för att möta kunder och alla lastbilsentusiaster innan semestertider, säger Jennifer Erdtman, Marknads- och kommunikationschef på Scania Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078