23948sdkhjf

Nominera till Motorgalan nu!

I höst firar vi fordonsbranschens vassaste människor. Så här nominerar du dina favoriter.

När Motorgalarna slår upp portarna på Berns Salonger i Stockholm den 12 november väntar en hejdundrande fest under kristallkronorna. Genom kvällen kommer vår konferencier, komikern Henrik Hjelt som är känd från bland annat Parlamentet, Högsta Domstolen och Ladies Night, att guida oss genom galan.

Framför allt ska vi fira fordonsbranschens hjältar, alla de som gör sitt yttersta för att hålla Sverige rullande. På Motorgalan lyfter vi fram dem som lyfter vår bransch.

Nu pågår arbetet med att väga och mäta – bildligt talat, alltså – alla de kandidater som Motormagasinets läsare har nominerat. Totalt ska 39 finalister utses till galans 13 priskategorier.

Nomineringarna är öppna fram till den 14 augusti för alla att nominera sina kollegor, sitt team, sitt företag eller kanske sig själv. Det ska vara någon som gjort det lilla extra för att lyfta branschen, någon som är ett föredöme för sina kollegor.

Finalisterna i varje kategori kommer att presenteras vid ett evenemang den 30 september och vinnarna kommer att få sina priser under den stora festkvällen den 12 november. Kanske blir det just din nominering som belönas.

Du nominerar din kandidat här

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094