23948sdkhjf

Top Gear Sverige tillägnas Adam Alsing

Programmet kommer att sändas trots programledarens bortgång.

När inspelningarna av tv-programmet Top Gear Sverige påbörjades i höstas var Adam Alsing en av programledarna, tillsammans med Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Tony Rickardsson. Alsing avled sedan i april i sviterna av covid-19, innan programmet haft sin premiär.

Nu meddelar Discovery Networks, som ligger bakom den svenska upplagan av det populära tv-programmet, att Top Gear Sverige kommer att ha sin premiär den 15 juni och kommer att tillägnas Alsing, som hedras i serien.

– En nära vän och en fantastisk människa har tagits ifrån oss. Det känns som igår när vi var på inspelningarna och raceade tillsammans och delade bilminnen med varandra. Adam lämnar ett stort tomrum efter sig och han kommer för alltid att vara saknad, säger Marko Lehtosalo.

Beslutet att sända Top Gear Sverige har fattats i samråd med Alsings familj och vänner, ett sätt att hedra och minnas honom.

– Vi hade många härliga skratt tillsammans under inspelningen och han hade alltid full koll på läget, det var väldigt lättsamt och kul att jobba tillsammans. Det känns helt ofattbart att han inte finns med oss längre, säger Tony Rickardsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078