23948sdkhjf

Lasingoo öppnar för biltvätt och rekond

Verkstadsportalen lägger till nya tjänster i utbudet.

Nu skruvar verkstadsportalen Lasingoo till sitt tjänsteutbud och öppnar för bokning av biltvätt och rekond. Intresset för en enhetlig lösning för bokningar av bilvårdstjänster i anslutning till andra fordonstjänster har varit stort från verkstädernas sida, menar företaget.

– Vår övergripande strategi kokar ner i att om vi kan göra det enklare för bilägare och verkstäder så ska vi göra det. Sagt och gjort, bilägarna har fått en enkel lösning för att boka biltvätt eller rekond på nätet i vårt befintliga bokningssystem, och verkstäderna har nu större möjlighet att visa upp hela sitt tjänsteutbud mot kunderna, säger Gustaf Hesselman, vd på Lasingoo, i ett pressmeddelande.

Utöver bilvårdstjänster har många bilägare också efterfrågat möjlighet till att boka på mindre reparationstjänster, vilket lett till att Lasingoo ser över tjänsten för offertförfrågan.

– Vi jobbar kontinuerligt med att bredda och utveckla Lasingoos tjänsteutbud, och att öppna upp för bilvårdstjänster är ett av många steg på vägen. Vi håller samtidigt på och utvecklar vår tjänst för offertförfrågningar, som både kommer bli mycket enklare och dessutom hämta in offerter från flera verkstäder samtidigt, säger Gustaf Hesselman.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094