23948sdkhjf

Rekordförsäljning på bromsoksfärg

Aldrig tidigare har SC Styling haft en en så lyckad försäljning på bromsoksfärg som våren 2020.

Coronapandemin till trots. Under vårkampanjen rusade minst sagt försäljningen av 2-komponents bromsoksfärg från tyska Foliatec och ökade med närmare tusen procent mot föregående år.

Fantastiskt roligt att kunna prestera dessa siffror trots att tillverkaren har haft stora förseningar i produktionen på grund av coronapendemin. Trots detta lyckas vi leverera ut nästan 10 gånger fler enheter än förra året, säger Torbjörn Karlsson i ett pressmeddelande. Han är inköpare på SC Styling, som sålt den tyska färgen så länge som de kan minnas.

Bromsoksfärg är en kombination av färg och härdare som står emot den extrema värmen som utvecklas vid bilens bromsar. Den är enkel att applicera och något som gemene man kan göra hemma på uppfarten.

Vi har sett ett ökat intresse för bilstyling generellt och våra kunder bryr sig om detaljerna. Att måla bromsok kan tyckas vara ett obetydligt ingrepp på grund av hur enkelt det är men effekten blir enorm! En vanlig svenssonbil får en sportbilslook och känns unik, säger Sebastian Winding, Marknadschef på SC Styling, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109