23948sdkhjf

Detta är Superföretagen i däckbranschen

Dun & Bradstreet listar Sveriges Superföretag för sjuttonde året i rad och på listan finns två företag från däckbranschen: ABS Wheels och Däck365.

För att räknas som superföretag krävs en ökning i både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan. Totalt kvalar 630 företag in till att räknas som Superföretag, en minskning med drygt 11 procent från förra året.

– Att kunna se strukturer och lyfta fram trender hjälper enskilda företag att tydligare styra och se resultat av sina satsningar, samtidigt som det ger oss en bild av hur näringslivet i samhället utvecklas från år till år, säger Per Weidenman, analytiker på Dun & Bradstreet, i ett pressmeddelande.

Däck365 räknas som ett Superföretag för fjärde året i rad och för ABS Wheels är det andra året som de får bära titeln.

ABS Wheels har smakat på både ris och ros under de senaste åren. Bland annat har de utsetts till Mästargasell av tidningen Dagens Industri, men de ligger även för andra året i rad nummer sju på Råd och Röns svarta lista över företag som inte följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN:s) beslut. Syftet med listan är att varna konsumenter för företag som inte följer ARN:s, rekommendationer. Alla ärenden på listan har bedömts av jurister, som kommit till slutsatsen att företagen inte har följt de konsumentlagar och -regler som finns i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094