23948sdkhjf

Nästa års verktygskatalog från Kamasa Tools ute nu

Kamasas "Verktygskatalog 2006" är här. I den nya versionen av Kamasa Tools mest åtråvärda publikation presenteras över 100 nya produkter.— Katalogen finns att beställa för våra återförsäljare från och med den 25 november och är fylld med nya produkter samt kanske ett och annat julklappstips, säger..

Kamasas "Verktygskatalog 2006" är här. I den nya versionen av Kamasa Tools mest åtråvärda publikation presenteras över 100 nya produkter. - Katalogen finns att beställa för våra återförsäljare från och med den 25 november och är fylld med nya produkter samt kanske ett och annat julklappstips, säger Ted Öqvist, ansvarig för Kamasa Tools på KGK AB.


I "Verktygskatalog 2006" finns över hundra nyheter. - Bland annat är det världspremiär för vårt nya sortiment av tänger som vi nu i november har förlanserat i Sverige. Tängerna är framtagna tillsammans med "DEV" - vårt utvecklingsteam av mekaniker i Kamasa Tools Development Team - som använder och provar verktygen i sitt arbete.


Helt nytt i 2006 års katalog är "Kamasa Tools Shop".- Vi har tagit fram ett sortiment med kläder och presentartiklar. Bland paraplyer och kepsar återfinns även samma slags depåskjortor som Leif Andreassons mekanikerteam använder på dragracingbanorna, säger Ted Öqvist.


Katalogen sprids internationellt och trycks, förutom på engelska, även på språk anpassat till de lokala marknader där Kamasa Tools representeras.- Katalogen är åtråvärd och har ett högt läsvärde. Den ska tåla att bläddras i många gånger, i många olika miljöer och den verkar kunna trollbinda nära nog vilken mekaniker som helst. Det är roligt att den blivit så populär. För oss är verktygskatalogen en av våra viktigaste säljkanaler.


"Verktygskatalog 2006" lanserades i samband med en verkstadsträff på Solvalla den 25 november och återfinns sedan successivt hos Kamasa Tools återförsäljare runt om i landet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078