23948sdkhjf

Nytt rekordår för Atteviks Behöver anställa 35 nya mekaniker

-Svensk bilmarknad slog ett otroligt rekord för 2016 då hela 372 300 bilar registrerades i Sverige. Även lätta lastbilar slog rekord med 51 700 bilar i registreringar totalt för 2016. En stark konjunktur, köpstarka hushåll, rekord låga räntor och en stabil arbetsmarknad är de främsta orsakerna för rekordmarknaden för bilar under 2016. Även den starkt växande andelen av sålda privatleasing bilar under 2016 har varit en stark orsak till bil rekord året 2016, säger Dan Jonsson, vd Atteviks.
Och han fortsätter:

-Den starka bilmarknaden och våra starka märken, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och Volkswagen Transport som slagit många rekord under 2016 har lokalt inneburit att vi lokalt slagit många rekord under 2016 även lokalt, här är några:

Försäljningsrekord för nya och begagnade bilar där snudd på 10 000 bilar såldes inom Atteviks.
Rekord omsättning för våra verkstäder och reservdelar där omsättningen ökade till över 350 mkr.
Vi firar också att Volkswagen Golf blev Sveriges mest sålda bil under 2016!
Det är första gången Volkswagen är i topp sen 1962!
Passat GTE blev överlägset den mest sålda supermiljöbilen.
På Audi gläder vi oss över att Audi blev Sveriges tredje mest sålda bil.
Så det finns mycket att fira för oss på Atteviks för 2016. Men vi är som vanligt ödmjuka över framgångarna och vår devis, ”Inga träd växer till himmelen”, gäller fortfarande, säger Dan Jonsson.
Det spås en stark bilmarknad även för i år, 2017. Prognosen ligger på 360 000 bilar, vilket om det slår in är en historiskt mycket stark marknad även det.

Den starka bilmarknaden innebär nyanställningar, ca 35 nya mekaniker behöver Atteviks under de kommande 3 åren.
-Vårt största viktigaste område de kommande åren är att ha tillräckligt med kapacitet. Vårt bestånd av bilar från våra märken är i dag större än Volvos och vi söker efter mekaniker och övriga service personal för att kunna ta hand om alla våra bilägare de kommande åren. Kundnöjdhet är prioritet nummer ett för oss inom Atteviks, avslutar Dan Jonsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062