23948sdkhjf

Billacksprodukter ökar i Norden

BASF Coatings Refinish Norden AB, som distribuerar och marknadsför den tyska kemikoncernens billacksprodukter på marknaden i Danmark, Norge, Sverige och Finland, meddelar att räkenskapsåret 2004 visar en markant ökning på den nordiska marknaden.

BASF Coatings Refinish Norden AB, som distribuerar och marknadsför den tyska kemikoncernens billacksprodukter på marknaden i Danmark, Norge, Sverige och Finland, meddelar att räkenskapsåret 2004 visar en markant ökning på den nordiska marknaden. Omsättningen steg från 165,4 miljoner till 215,1 miljoner svenska kronor. Samtidigt visar räkenskapsåret på ett markant förbättrat resultat (efter skatt och finansiella poster) på 12,7 miljoner kronor mot 1,9 miloner året innan.


Koncernen säger sig ha upplevt ett minskat utgiftsbehov tack vare de senaste årens skärpning inom reglering av utestående fordringar och lagerbehållningar. Dessutom har föregående års effektiviseringar och rationaliseringar slagit igenom med full besparingskraft för 2004. Inga ytterligare kostnadsbesparingar för 2005 är planerade.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078