23948sdkhjf

KIA

Bottenplacering för Tesla i kvalitetsundersökning

Dodge och Kia har bäst övergripande kvalitet. Tesla testas för första gången och hamnar längst ned på listan.

Biljättar utlyser tävling i elbilsteknik

Kias app stödjer elbilssäljare

Volkswagen lika dyr att serva som BMW (nästan)

En genomgång från bokningsportalen Lasingoo visar stora skillnader i servicekostnader bland Sveriges mest sålda begagnade bilar.

Kia Telluride årets bil i världen

World Car Awards 2020 har tillkännagivits. Vann titeln 2020 World Car of the Year gjorde Kia Telluride. Kia vann även 2020 World Urban Car of the Year.

Fler distansutbildningar under coronakrisen

Motorbranschen har under de senaste åren arbetat för en större etablering på digitala plattformar. Sedan coronaviruset slirade in i våra liv har denna utveckling ökat takten och flera aktörer har nu tagit fram särskilda webbutbildningar.

Björkman Bil köper Samuel Karlsson Bil

Motorbranschcollege i nytt samarbete för elbilsutbildning

Framtiden är redan här i motorbranschen och efterfrågan på elbilar, laddhybrider och vanliga hybridbilar slår nya rekord. Genom ett nytt samarbete med Kia Motors Sweden ökar Motorbranschcollege ytterligare kvaliteten på utbildningen inom fordonsteknik hos anslutna gymnasieskolor.

100 000 laddbara fordon i trafik i Sverige

Bärfisar försenar tusentals bilar

I Australien har myndigheterna tvingats stoppa leveranser av totalt cirka 10 000 bilar av märkena Hyundai och Kia, det rapporterar Caradvice. Och anledningen är inte kopplad till skatt – som varit på tapeten här i Sverige – utan ett litet, stinkande kryp.

Batterifejd kan påverka elbilsproduktion

Två av världens ledande batteriproducenter för elbilar har hamnat i luven på varandra. Nu flyger det anklagelser om stulna affärshemligheter och stämningar för patentintrång.

Kia mest rekommenderade bilmärket

Bil Sweden tillbakavisar DN:s uppgifter om senarelagda billeveranser

Dagens Nyheter har rapporterat om att bland annat Kia medvetet senarelägger leveranser av laddhybrider till nästa år för att slippa utsläppsböter. Både Kia Motors Sweden och branschorganisationen Bil Sweden menar att det beror på helt andra saker.

Hedin Bil öppnar Kia-anläggning i Göteborg

Sänd till en kollega

0.047